Un preot stătea în faţa unei mulţimi de săteni care îl ascultau cu atenţie şi le spunea:

” Nu trebuie să folosiţi pilula”

O doamnă din mulţime a făcut un pas în faţă şi a zis:

” Hei, dacă nu faci jocul, nu faci tu regulile!”

Sunt o mulţime de oameni în viaţa noastră care nu joacă jocul, dar care încercă şi reuşeşc să facă regulile în societatea în care trăim.

Secole de-a rândul, oamenii, au condamnat o sursă cu mare potenţial. De fapt, singura sursă de energie, moment în care care dacă ai contamnat-o te-ai condamnat pe tine de fapt iar întreaga ta viaţă va deveni lipsită de sens. Odată ce energiei sexuale nu i se permite să evolueze până la înalţimile pe care le poate atinge ea în mod firesc, nu-ţi rămâne decât să trăieşti o viaţă nefericită.

Dacă constaţi că mintea, corpul şi inima ta nu sunt în armonie, mai întăi ascultă-ţi corpul. Corpul are o înţelepciune a lui care nu poate fi influienţată de învăţăturile sau convingerile celor din jurul tău. Corpul nu a fost poluat de învăţătorii tai, de educaţie, părinţi. Corpul este cel mai pur lucru din tine, iar dacă inima şi mintea sunt împotriva lui nu le da atenţie deoarece corpul este prima armonie, natura vizibilă, casa ta, iar atât mintea cât şi inima fac parte din corpul tău.

Urmându-ţi corpul vei fi surprins să constaţi două lucruri:

  • mintea începe să renunţe la condiţionări
  • pe măsură ce mintea renunţă la condiţionări vei începe să auzi vocea discretă a inimii.Voce care înainte era acoperită de gălăgia din mintea ta.

Acest lucru se intămplă ca urmare a faptului că mintea devine ceva mai calmă, mai tăcută şi vocea inimii se face mai auzită. Ascultându-ţi corpul, tot ceea ce este în plus în mintea ta va fi aruncat la gunoi şi vei putea auzi vocea inimii. Ea nu este împotriva corpului pentru că nimeni nu îţi poate condiţiona inima, ea nu poate fi abordată din exterior. În final vei fi uimit să constaţi că inima şi corpul sunt în armonie, iar mintea nu va mai avea putere asupra ta. În acest moment vei cunoaşte o putere nouă, una mai pură, mai naturală, autentică iar mintea îşi va înceta până şi condiţionarea ei subtilă.